14 Nisan 2014 Pazartesi

KADIN GÖZÜYLE ERKEKLER

     Erkeğin onunla konuşmasını ister. Frenkansı tutturmak çok önemlidir. Aynı dilden konuşabilmek, ince esprileri anlayabilmek, cümleleri tamamlayabilmek ve en önemlisi de hissedebilmek. En güzel bütünleşme şeklidir.



    Bir kadını dinleyin. Ne söylemeye çalışıyor, ne anlatmak istiyor. Onun cümlelerini keserek, her şeyi ''ben anlıyorum'' diyerek geçiştirmek, sizi yüceltmiyor gözümüzde, daha çok değer kaybediyorsunuz.

    Kıyafetleri kendine yakıştıran erkekleri isterler. Sonuçta bayanlarda, gömleğinden dışarı taşan bir göbek, üstten açılan düğmelerden fışkıran kıllar görmek istemezler. Giydikleri pantolonunun vücuduna uygun olmasını isterler ve kızlarda erkeklerin vücut hatlarını süzerler.

    İltifat etmek zor bir şey olmasa da; siz bunu beceremiyorsunuz. ''Bu renk sana yakışıyor, saçın çok güzel olmuş, elbiseni beğendim'' diyebilirsiniz. 
  
     Dışarıya çıktığımız da, cebinizde akrep olmaması büyük ölçüde önemli. Cimri erkeklerden hiç ama hiç hoşlanmıyoruz. Amacımız hesabı size kilitlemek değil, biz de çalışıyoruz ve kazanıyoruz. Hayat paylaşınca güzel. Bizler de size, yemek, kahve ya da içki ısmarlayabiliriz.

    Her gün yıkanın demiyoruz, fakat ten kokusu, bulunduğunuz ortamdan, yattığınız yerden ya da yediklerinizden üzerinize siniyor ve kokusu tahammülsüzlük verebiliyor. Lütfen deodorant, parfüm, losyon vs kullanın. Diş fırçalamayı sevmiyor olabilirsiniz ama yapmalısınız.

     Sürekli dibimizde olmanızdan da rahatsızlık duyuyoruz. 7 gün 24 saat beraber olacak değiliz yani. Bizim de sizlerin de sosyal yaşamları var ve  mutlaka özlem duygusunu tatmalıyız. 

    Dans etmeyi bilmelisiniz. Adımlara, hareketlere uyum sağlamalısınız. Öyle kazık gibi dikilecekseniz ne anladık bu işten. Dans etmek sizi özel kılar fazlasıyla. Müzik ruhun gıdası ise, dans da vücutların kimyasıdır. Bachata yapın demiyoruz, yanlış anlaşılmasın :)



    Çiçek almanız değil ki mesele; küçük hediyelerin bizi mutlu edeceği anlamına gelir. Çiçekler dalında güzeldir, hatırlanmak ise en güzel duygudur. Sizinde özel olduğunuzu ve bizi özel hissettirdiğiniz manasına gelir.

   Aptal erkeğe tahammül eden kadınlar dışındayız. Biz akıllı erkekleri severiz. Konu hakkında fikir sahibi, araştıran, öğrenmeyi seven ve bilmediğimiz konularda bile bizi aydınlatacak erkekler özeldir bizim için.

    Bakışlar. Ah o bakışlar. Konuşurken yiyecekmiş gibi bakanlardan hiç bir zaman hoşlanmamışızdır. Gözlerimize bakarak konuşmak yerine, göğüslerimize ya da arkamızı döndüğümüzde kalçalarımıza bakanlar.. Lütfen aramızda bir tır mesafesi olsun. Gülen gözlerle konuşun, ışıldasın gözleriniz, gözler kalbin aynasıdır ne de olsa, biz içinizi görebiliriz.

    Erkek adam dediğin bakmayı bilecek. Öyle tren ile öküz aşkı yaşatmayacak. İnce olacak ruhu ki; bakışlarının anlamı olsun.








1 yorum:

  1. Kalemine sağlık....Güzel bir yazı olmuş...Umarım erkekler de okur yazını;)Sevgiler....

    YanıtlaSil