13 Haziran 2016 Pazartesi

HAFTANIN KİTABI ''AL SANA AŞK''

    Yayınevinden yeni çıktı, tazecik, mis gibi kokulu ''Al Sana Aşk'' 9 haziran itibariyle satışa sunuldu. Ahh Kalbim kitabının devamını sonunda okuyucularıyla buluştu.

  Sakar, komik, acayip platonik olan Aylin, basamak atladı ve acayip romantik oldu. Aman ne güzel :)
Bir kadını mutlu - huzurlu yapan, gözlerinin parlamasına sebep olan, kendine güvenini inanılmaz arttıran tek bir şey vardır: AŞK.

  Aylin' in asasördeki çekik gözlü adama olan aşkını artık herkes öğrendi. Çekik gözlü prens Aylin' i öptü ve işte ondan sonra her şey başladı. Gerçek olamayacak kadar iyiydi. Ya gerçekten Aylin' e aşıktı ya da Aylin aşık olduğuna inanmak istiyordu. Çünkü kendisi sırılsıklam aşıktı.
  
   İlk öpücük, sonu heyecanla biten ilk akşam yemeği, Tarık ile buluştuğu her durumda Aylin' in başına gelenler, Tarık' ın en yakın arkadaşı ile tanışması. Ve daha önemlisi; Tarık' ın eski kız arkadaşı; Burcu Hanzade. Aylin' in boyu kadar bacak boyu olan, selülitsiz bacakları ve sosyetenin ünlü ismi. Eski sevgiliyi kafaya takmış, her sabah güne sosyal medyadaki hesaplarını kontrol ederek başlayan Aylin, kazara fotoğrafları beğenirse!!!

  Bazen karşımızdakini ilahlaştırdığımız durumlar vardır ya hani; o mükemmeldir, her şeyi ile dört dörtlüktür. Hiçbir eksiği, hatası yoktur. Aylin, Tarık için böyle düşünüyordu. Hem zeki, hem komik olması dışında kendine olan güveni azdı.

  Beklemediği bi an karşısına çıkan sürpriz ve Aylin' in cevaplayamadığı sorular. Aslında bilmiyordu ki; erkekler netti. Varsa var, yoksa yoktu. Aylin, Tarık' ı kaybetmek istemiyordu. Karşısına geçip, yüzleştiği o gün ise; her şey tepetaklak oldu.

   Bence bu kadar spoiler yeter sizlere. Bu kitap benim yeğenim, bu kitap benim gülme sebebim. Bir gecede bitirebilecek kadar, su gibi akıp giden satırlar.

  Okumadıysanız, önce Ahh Kalbim' i, sonrasında ise; Al Sana Aşk' ı mutlaka okuyun. Gülme garantili, yılın en romantik kitabını bence bütün genç kızlar, evli bayanlar, boşanmış olanlar, hayatının aşkını arayanlar … ve herkes okumalı.  Türk yazarlar arasında en iyi tazecik yazar Meriç Mekik yine harikalar yaratmış. Kalemine sağlık diyor ve kendisine sevgilerimi iletiyorum.



                                          AL SANA AŞK
                                        MERİÇ MEKİK
                                          DEX KİTAP
                                             412 SAYFA

   Keyifle okuyun & sevgiyle kalın :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder