30 Kasım 2013 Cumartesi

BU DA BİZİM ''CİTY''

      Bizim jenerasyon tanımakta geç kaldı. İnternet sağ olsun başa dönüp, tekrar tekrar izledik.
Bazen güldük, bazen ağladık. Hüznü, mutluluğu bir arada yaşadık.Aşklara, ilişkilere ışık tutuldu. Kafamızda soru işaretleri oluştu. Acaba, neden, niçin diye sorgularken; kendimizden bir şeyler bulduk.

    Modanın hayatımızdaki yerini, hiç bitmeye moda çılgınlığını, modanın kalbinde olan heyecanı yaşadık.
Arkadaşlığın en önemlisi dostluğun, sımsıkı bağlarla birbirine bağlı olduğunu, dostlukların fedakarlıklarını, kimi zaman ailemizden bile ön planda olduğunu hatırladık. Kan bağı ne kadar önemli olsa da, dostluğun tarifi yoktu. Kariyerlerimiz, eşlerimiz, sevgililerimiz olsa da hayatımızda, her zaman bir omuza ihtiyaç duyduğumuz da, aklımıza gelen;salya sümük ağlasak, bıkmadan bizi dinleyen; en mahrem konuları bile anlatmaktan çekinmediğimiz, birbirimize yük olmak yerine yükümüzü paylaştığımız; mutluluğu kıskanmak yerine kutlayarak paylaştığımız; her türlü kaprislerimize, mızmızlarımıza, en çekilmez anlarda bile birbirimize katlandığımız dostlarımız.

    Tek başına karar vermek zor olduğumuzda, fikirlerine güvendiğimiz, önem verdiğimiz dostlarımız. Çılgınlık yapmak istediğimizde bize katılan, saçmalamayı becerebildiğimiz, zıvananın dibine vurduğumuz dostlarımız.
İlişkilerimize bakış açılarımızı değiştirdik. Hayata bakış açımızı belkide. Dar bir pencereden değil de, geniş alandan bakmayı öğreten, resmin bütününü görmemizi sağlayan, izlerken hiç bitmesin dediğimiz dizimiz,

Sex and The City.

    Bıkmadan usanmadan, her defasında aynı heyecanla diziyi de, filmleri de izledim. 7'den 70' e bütün herkesin kendinden kesitler bulduğu, birbirinden güzel 4 oyuncu.

Benim favorim Carrie :) Aşka aşık oluşu, sevdiği adamdan uzak kalmaya çalışırken her defasında, kendini onun yanında bulması. Sakarlıkları, hazır cevaplığı, kokoşluğu, elbiselere olan tutkusu. Şehrine olan bağlılığı. Şahsen ben de İstanbul' dan kopamıyorum. En fazla bir hafta. Sonrasında içim sıkılıyor, ruhum daralıyor. Megakente o kadar alışmışız ki! Neyse Carrie benim idolüm. Yazılarıyla, düşünceleriyle, sevgisiyle, sevgilisiyle kısacası herşeyiyle. Tam bir Sarah Jessica Parker hayranıyım..

 Bu da bizim Sex and The City :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder