30 Aralık 2012 Pazar

MUTLU YILLAR

     Geçen sene bugün neredeydik, neler yapıyorduk, kiminleydik?

     Çoğumuzun hatırlamak için sebebi vardır mutlaka, mazideki anılarımız yalnız bırakmaz bizi. Bazılarımız hatırlamıyordur bile. 365 günü geride bıraktık. Acısıyla, tatlısıyla, gülüşlerle, gözyaşlarıyla geçen bir yıl.
Neler yaşadık, neler yaptık, nelere özendik, neleri kazandık, neleri kaybettik?
Her geçen gün bir şeyler alıp götürdü bizden. Yeni yeni deneyimler kazandık. Parayla satın alınamayacak dersler öğretti bize zaman. Unutmayı da vazgeçmeyi de çok iyi öğrenir olduk. Büyüdük ama yaşlanmadık sadece olgunlaştık. Zaman bize ilaç oldu. Hedefler koyduk, önümüze konan engelleri aşmaya çalıştık.Bazen aştık bazen beceremedik ama pes etmedik.

    Hayatımıza yeni insanlar girdi. Hayatımızdaki insanların son kullanım tarihleri doldu. Belki evlendik belki de ayrıldık. Sevdik, sevilmedik. Sırtını bize dönüp gidene ettiğimiz ahlarımız bile unutuldu. Sağlığımızı kaybettik ya da en sevdiğimiz insanı sonsuzluğa uğurladık. Mutsuzluğun dibine vurduğumuz anda tepeye çıkmasını da bildik. Ummadığımız anda beklemediğimiz insanlar ellerini uzattılar yalnızlığımıza. Ah zaman neler yapıyorsun sen bize böyle. Dün hıçkırıklarla uyuduğumuz yastığımızda, uyandığımız her sabah bize yeni umutlar verdin. Bizi güçlü kıldın. 

   Maya takvimi dedik Mayalara aldandık, dünyanın sonunu getiremedik :) Ah Mayalar yanıldınız bu sefer.  

   Yazacak o kadar çok şey var ki aslında, sayfa sayfa dökmek isterdim ama geçen zaman mazi oldu geleceğimize bakmanın tam zamanı.
   
2012 den neler umduk neler bulduk bilemem ama 2013 bize sağlık,mutluluk ve huzur getirmesi için ben elimden geleni yapacağım kendim ve ülkem için. Size de bol şanslar diliyorum.


                 Yeni Yılınızı En İçten Dileklerimle Kutluyorum.





   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder