21 Ağustos 2016 Pazar

HAFTANIN KİTABI ''EY AŞK NERDESİN?''

   Ergen neydi? Nasıl bir duygu durumuydu? Aranızda hatırlayanlar var mı, kendi ergenlik hallerini?

    Kimseyi beğenmeme, her söylenilenin batma durumu, imrenilen arkadaşlıklar, gıcık kapılan tipler ve en kötüsü de aşık olma halleri. 

  Dudakları büzülerek, yana eğilen kafalarla çekilen pozlar, kankalarla delirmeceler adı altındaki sosyal medya paylaşımları, takipçileri azaldıkça artan sinir katsayıları.

  Sevgili Ergenimiz, otobüs durağındaki kıza aşık olur, birlikte aynı otobüse binerler. Kızı gittiği yere kadar takip eder. Kız aklını başından almıştır, zaten 2 gram aklı vardır o da uçup gitmiştir. Aşık olduğu kızın, altında son model arabası olan, kaslı ve zengin bir çocuğun arabasına bindiğini gördüğünde ise hayalleri yerle bir olur. Mahalleye geri döner ve en yakın arkadaşına aşık olduğunu anlatmak için sabırsızlanır. Onun ise hiç umurunda değildir. Çünkü kendisi birbirinden harika (!) esprileri ile kızlarla her daim iç içedir. Alkol ve porno delisidir. Cebinde parası yoktur ama her daim parası mevcuttur halleriyle dolaşır. 

  Ve iki ergenin, otobüsteki kızı bulma maceraları da böyle başlar. İstanbul da başlayan aşk hikayesi, aşkın sınır tanımadığını gösterecektir.

  Hepimizin içindeki İbrahim Erkal. Ailelerden gizli kaçamak yaptığımız tatiller ve bir sürü macera. Bunların hepsi ergen iken güzeldi.

  İlk kitabı  ''Şurdan bi Şehremini Alır mısın?'' dan başlayan yazarlık serüveni, bir ergenin hikayesi ''Ey Aşk Nerdesin?'' ile devam ediyor.

  Dikkat yüksek komedi içerir, kalabalık ortamlarda okumayınız. Kahkaha atarken, dişlerinizin arasından tükürcük sıçratmayınız.

  Yüzünüzden tebessümün eksik olmayacağı bir pazar diliyorum.

  Keyifle okuyun & sevgiyle kalın



EY AŞK NERDESİN?
ERAY EMRE EVREN
SOLA YAYINLARI
112 SAYFA


  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder