12 Aralık 2016 Pazartesi

HAFTANIN KİTABI ''3:01''

     İnternette olan problemden dolayı uzun süre yazamadım. Yazacaklarım birikti, bende hevesle tekrar başladım yazmaya. 2 ay önce okuduğum kitap ile birlikte başlamak istiyorum. Tekrar hoşgeldim bloguma :) 

     Olimpus Yayınları' ndan çıkan, Simon Kernick kitabı 3:01. Çalan bir telefon ile başlayan vakit, hızla akıp gidiyor. Geçmişten gelen bir ses.. Tom' un uzun zamandır görüşmediği arkadaşı Jack. Tom' u arıyor ve ona bir mesaj göndermeye çalışıyor, mesajı veremeden ise öldürülüyor. Tom ne olduğunu anlayamadan, çocuklarını alıp evden ayrılıyor. Çocukları kayınvalidesine bıraktıktan sonra, eşi Kathy aramaya çalışıyor ama bir türlü telefonuna ulaşamıyor. Kathy' nin çalıştığı iş yerine gidiyor, onu bulmaya çalışıyor ama karşısına elinde bıçak olan bir katil çıkıyor ve onu kovalamaya başlıyor. Tom ise şok içinde olanlara anlam vermeye çalışıyor. Uzun zamandır görüşmediği arkadaşının araması ile başlayan macera ile Tom kendisini karakolda buluyor. Bir cinayet işlediği için.,

    Kitabı okurken kendimi kaptırdım. Çünkü macera, polisiye, gerilim tarzı kitapları her zaman sevmişimdir. Jack neden Tom' u aradı? Karısı Kathy ne yaptı? Cinayet neden üzerine kaldı? Ve çok daha fazlası var içinde.

   Seri katil Lench' in ürkütücülüğü, psikopat derecesinde bir manyak olması ve öldürülen insanlar. Geçmişin, geleceğe yansıması, tanıdığımızı sandığımız insanların aslında bir yanılmasama olduğu. Kafa karıştıran sorular, cevabı bulmak ise çok zor.

   Sizde macera kitapları sevenlerdenseniz, hemen bu kitabı listenize ekleyin ve en kısa zamanda okumaya başlayın. Pişman olmayacaksınız.

Keyifle okuyun & sevgiyle kalın
3:01
ORJINAL ADI: RELENTLESS
SIMON KERNICK
OLIMPOS YAYINLARI
344 SAYFA



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder