30 Kasım 2014 Pazar

EN GÜZEL HİNT FİLMLERİ



Küçüklüğümden beri keyifle ve üç saat civarında oynayan bu filmleri yerimden kalkmadan izlerdim. Ve hala benim en büyük zevkimdir, Hint filmleri izlemek. Aamir Khan ve Shahrukh Khan ise favori oyuncularım. Çevremde Hint filmleri sevmeyenleri bile tavsiye ederek alıştıran birisi olarak; en sevdiğim filmleri sizlerle de paylaşmak istedim.


Eğer hiç izlemediyseniz, bugün kendinize bir iyilik yapın ve bir Hint filmi izleyin. Geç kalmış sayılmazsınız.




 1. 3 IDIOTS 


  En favori filmim.


  Bir gece uyku tutmayınca sabaha kadar izlediğim ve kendi kendime deliler gibi güldüğüm, bittiğinde üzüldüğüm muhteşem bir Aamir Khan filmi. Neden bu kadar geç kalmıştım, bu filmi izlemek için.


Herkese tavsiye ederim, ettiklerim bile keyifle izlediyse, ben bi daha tavsiye ederim. 


ALL IS WELL - HERŞEY YOLUNDA



2.BARFİ

Aşkın dile ihtiyacı yoktur. Aşk her zaman hissettiğin duygulardır. Barfi konuşamayan ve duymayan bir gençtir. Aşık olduğu kız ile yaşadıklarını, kızın ailesinin ise Barfi' yi istememesini anlatıyor. Ve bu süreçte yaşanılan duygusal ve eğlenceli bir film.




3. BODYGUARD  


     Zengin ve ünlü olan babanız sizi koruması için birini tutsa, ve siz bu adamı kendinizden soğutmaya ve işini bıraktırmaya çalışsanız, sonra da aşık olsanız. Neler olurdu sizce? İzleyin ve görün.








3. DHOOM 3


İkiz kardeşler, biri görünen biri görünmeyen yüzü madalyonun.Sirk sahibi babaları, bankaya olan borcunu ödeyemez. Ve intihar eder. Kardeşler büyüdüğünde, babalarının intikamını almaya karar verirler. Aamir Khan yine muhteşemdi. Kullandığı moturun da hakkını vermişler..






4. CHENNAI EXPRESS

  
 Arkadaşlarınızın yanına gitmek üzere trene biniyorsunuz ve hayatınızın aşkıyla karşılaşıyorsunuz. Ne kadar romantik değil mi? Peki ya aşık olduğunuz kız zor durumdaysa onu kurtarmak için neler yaparsınız? 







                                                                                                 
5.HOLIDAY     


Orduda görev yapan Virat, ailesinin yanına tatile gelir. Terörist olayına tanık olan Virat, tatilde olduğu süre içerisinde akıl oyunlarıyla kötü adamları alt eden maceralarını anlatmaktadır. Teröristlerin başındaki adamın zekasını da küçümsememek lazım.






6. GHAJINI

      Büyük bir firmanın Ceo' su olan Aamir Khan' ın, nişanlısı gözlerinin önünde öldürülür. Öldürücü darbeler alan Aamir Khan, kısa süreli hafıza kaybı yaşar. Nişanlısının katilini bulmaya ve onu öldürmeye yemin eder. Hafıza kaybı yaşarken bu o kadar da kolay olmayacaktır.






7. KAL HO NAA HO -  YARIN OLMAYABİLİR
  

    Hayat o kadar kısa ki, surat yapmaya, geçmişi yargılamaya, üzülmeye hiç değmiyor. Sağlığınız yerinde, sevdikleriniz yanı başınızdaysa şükredin. Aşık olduğunuz adam ve size aşık olan diğer adam arasında seçim yapmak bazen çok kolay gibi görünür ama gerçeklerle yüzleşmek acıdır. Belki de en zoru, sevdiğiniz kadını, başkasını sevmeye çalıştırmaktır.  Dram-komedi türünde olan bu film de peçetelerinizi yanınıza alın.







9. MY NAME IS KHAN 



Otizm hastası olan Rızvan' ın Amerika da olan abisinin yanına gider ve orada Mandira ile tanışıp evlenir. 11 Eylül saldırılarından sonra Mandira' nın oğlu soyadından dolayı müslüman olduğu gerekçesiyle arkadaşları tarafından öldürülür. Ve Mandira Rızvan' ı terk eder. Ancak başkana giderek, bir terörist olmadıklarını dile getirirse geri döneceğini söyler. Rızvan ise bunu yapmaya karar verir. Başkana söylemesi gereken bir notu vardır. '' Benim adım Khan ve ben bir terörst değilim.''





                              10. EK VILLAIN 



Guru, duygusuz ve acımasızdır, gözünü kırpmadan insanları öldüren biridir. Yolu Aisha ile karşılaştığında ise hayatı tamamen değişir. Aisha, ölümcül bir hastalığı olmasın rağmen hayatı yaşayan  birisidir. Guru ve Aisha' nın güzel, masum aşkı her iki tarafa da iyi gelecektir Fakat geçmişinden ve günahlarından kurtulmaya çalışmak Guru için çok kolay olmayacaktır Romantik, aksiyon ve gerilimi bir arada bulacağınız bir film.

1 yorum:

  1. 3 idiots u bir türlü izleme sansını bulamadım. Ama film müziğini her gün dinliyorum. :) Ben de bloğuma beklerim. kesif etkinliğinde rastladım bloğunuza. :)

    YanıtlaSil