25 Temmuz 2016 Pazartesi

HAFTANIN KİTABI ''İYİLİK SENDE''

İyilik Sende
İyilik Bende 
İyilik Bizde.

     Şehnaz Tango ile tanıdık onu evin küçük kızı Gülşendi. Sonra Ayrılsak da Beraberiz ile ailemize girdi. En son ise Seksenler dizisi ile televizyondan evlerimize konuk oldu. Kimden mi bahsediyorum tabiki Ayşe Tolga' dan. Kendisini uzun zamandır sosyal medya üzerinden Ayşe Tolga İyi Yaşam hesabından takip ediyorum. 43 yaşında ve maşallahı var. Spor yapıyor, sağlıklı besleniyor, ''aisha'' ürünlerinin mucidi.



     Sevgili Ayşe Tolga reçetelerini ''İyilik Sende'' kitabında bir araya getirmiş ve bizlere sunmuş. İyiki de yapmış. Kitabı okurken bir çok şey öğreniyor ve keyifle okuyorsunuz.



     
Kadın olmak, bakımlı olmak, kıvrımlara sahip olmak..  Yaşımız ilerlese bile yaşsız olmayı yeğleriz her zaman. 40 yaşında olup 30 görünmeyi kim istemez ki! 


     Suyun hayatımızdaki önemi,  sporu hayatımızın bir parçası yapmak, kırışıklık düşmanı yüz yogası hareketleri, selülit düşmanı hareketler ve bir çok şey bu kitapta.



     Karbonhidrat, protein, mineral konularını öyle güzel açıklamış ki; öğrenmemek imkansız. Sebzelerle yaptığı, tok tutan ve lezzetli yemek tariflerine de yer vermiş. 

     Aromaterapi yağlar, masaj, hamam, kese. Hangi kadın sevmez ki, vücuduna bakmayı. Güzel kokuları içine çekmeyi. 

     Sadece vücudumuza değil, ruhumuza da iyi bakmamız gerekiyor. Adına ister yoga deyin, ister meditasyon, isterseniz dua. Bunların ruhumuz için ne kadar önemli olduğunu bilmeyen yoktur herhalde. Varsa müracaat: İyilik Sende.

     Kitabı okurken, karşımda kendisi varmış da benimle konuşuyormuş gibi hissettim. Kendisine böyle bir kitabı, bizler için yazdığı için çok teşekkür ediyorum.

     Ayrıca küçük bir not daha eklemek istiyorum, ilk baskının geliri Üniversiteli Kadınlar Derneği' ne bağışlanacaktır. Eminim sizde bu konuda destek olmak istersiniz.

Keyifle okuyun & sevgiyle kalın



 İYİLİK SENDE
AYŞE TOLGA
DESTEK YAYINLARI
271 SAYFA




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder