9 Mayıs 2016 Pazartesi

HAFTANIN KİTABI ''ARTIK BİLİYORUM''

   Sevimli mi sevimli, ve çok başarılı bir kadın Oprah WINFREY. Amerika' daki kendi programının hem sunuculuğunu hem de yapımcılığını yaptı. Eğlendirdi, motive etti, bilgi verdi ve onu bütün dünya izledi.

  Kendi kalemiyle yazdığı yazılarını ise bu kitapta topladı. Artık Biliyorum.

  Hayatından örnekler vererek, objektif olarak yazdığı birbirinden harika yazıları okurken, düşünecek, kendinizi mutlu hissedecek ve sizde hayatınızda değişiklikler yapmaya karar vereceksiniz. Bu onun kişisel keşifler defteriydi ve bizlerle paylaştı.

   Hayatınızın özel ve önemli olduğunu, önceliklerin ise kendiliğiniz olduğundan bahsediyor Oprah. İyilik yapmanın güzelliklerini, insanlarla olan ilişkilerinizden, dostluklardan da. İş hayatının zorluklarından, iş hayatının bizim için önemli olduğunu da belirtiyor. Kendinize gün içerisinde yarım saat bile olsa vakit ayırmanızın  sizi ne kadar mutlu edeceğinden bahsediyor.

Mutluluk, Esneklik, Yakınlık, Minnet, Olasılık, Hayranlık, Net olmak ve Güç başlıklarını altında toplamış bütün yazılarını. 

'' Gurur ile ego arasında ince bir çizgi vardır. Bazen de gerçeği farkedebilmek için egodan dışarı çıkmak gerektiğini öğrendim.''

''Her deneyim değerli bir öğretmendir.''

''Başkalarının senin hakkında ne düşündüğünü dert ettiğin sürece onlar senin sahibin olur.Ancak kendin dışında bir başkasından onay alman gerekmediği zaman kendine sahip olabilirsin.''

   Size ilham verecek bu kitabı okumayı sakın unutmayın. Belki şu aralar sizi anlayabilecek tek şey bu kitaptır. 

''Artık kesinlikle bildiğiniz ne var?''


ARTIK BİLİYORUM
OPRAH WINFREY
DOĞAN NOVUS
197 SAYFA

Keyifle okuyun & sevgiyle kalın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder