18 Nisan 2016 Pazartesi

HAFTANIN KİTABI ''BANA ELLERİNİ VER''

    Kardelen, tek başına yaşayan ve bir mekanda sahne alarak hayatını yaşamaktadır.  En büyük tutkusu müziktir. Şarkı söylemek, gitarı ve kemanı onun vazgeçilmezleridir. Bir gece sahnedeyken bir çift göze bakakalır ve onu ondan alır. Sonraki akşam yine o gözler karşısına çıkar, sonraki akşam tekrar. Biri sahnede şarkı söylüyor, diğeri ise onu izlemek ve onu dinlemek için tam karşısında duruyor.

   Yine böyle bir akşamda, beklenmedik olaylar yüzünden tanışmaları gerçekleşiyor. Zengin ve yakışıklı iş adamı Gurur Öz. Aynı zaman da ise bir playboy. Kardelen, her ne kadar Gurur' u düşünmemeye, kendisine göre biri olmadığını düşünse de, bütün yollar Gurur' u çıkıyordur. Olmadık zamanda, olmadık yerde, Gurur ve Kardelen bir arada.

   Ya geçmişini anlatmak çok zorsa. Anlatmaya çalıştığında boğazında bir düğüm oluşuyorsa? 
   Peki ya sen geçmişinden kaçıyorsan, o zaman ne yapacaksın?

   Her kadının aynı olduğunu düşünen bir adam Gurur. Hepsinin de çıkarları olduğunu için kendisi ile birlikte olduklarını düşünür. Kardelen' i gördüğü anda, farklı duygular hissetsede, onunla vakit geçirdikçe farklı olduğunu görsede, hep kafasında olan sorular onu ikileme düşürmektedir.

   Erkeklere karşı güven problemi olan Kardelen. Geçmişindeki sıkıntılarla yüzleşmeye korkarken, tabularını yıkmaya çalışır. Gurur' a olan aşkı  onsuz yaşamayacağını, onsuz nefes alamayacağını hissettirse de, Gurur' un dengesizliği yüzünden sıkıntılar yaşamaktadır.

  Aslında bütün kadınların ya da erkeklerin aynı olduğunu düşünürken, ya değillerse?

Peki ya aynılarsa?

Wattpad yazarımız Çiğdem ÖZ' ün kalemine sağlık...


                                                          BANA ELLERİNİ VER
                                                                   ÇİĞDEM ÖZ
                                                            OLIMPOS YAYINLARI
                                                                 487 SAYFA
Keyifle okuyun & sevgiyle kalın



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder