14 Ocak 2016 Perşembe

HAFTANIN KİTABI 2 ''FAT FATALE''

''Çok güzel bir yüzün var, şu kilolardan kurtulsan, fıstık gibi bir hatun olursun.''

''Tek yapman gereken zayıflamak''

     Bu cümleler size tanıdık geldi mi? Çevremizdeki erkekler 36 beden kadınları gözlerine kestirirler; fakat her daim ele avuca gelen kadınları isterler. Ne alakaysa artık! Ben bilemedim.
Yemekte kalça, kadında kalça. durumuna hoş geldiniz.

   Hoşlandığınız adam, sizden hoşlanıyor ama ortada bir problem var. Ne istediğini bilmiyor ya da ne yaptığını. Hem sizinle flört ediyor, sizinle çok rahat şekilde yazışıyor ama iş ciddiye binmeye başlayacağı anda 90 derece dönüş yapıyor. ''Ne alaka!'' dediğinizi duyar gibiyim. Yazarımız Neslihan Perker de aynen böyle söylüyor.

  42 beden, güzel, zeki ve iş sahibi bir kadın olabilirsiniz. Eğer verilecek kilonuz varsa ve vermeliyseniz, bunu sürekli size beyan ederler. ''Ya 5 kilocuk versen var ya!'' ''Sen harika bir hatunsun ama biraz kendinde değişiklik yapsan süper olurdu!'' ''Tatlım, kıyafet alırken sorun yaşamıyor musun?''

Hayır efendim, yaşamıyorum. Artık büyük bedenlerde mevcut çünkü. 

    Sevgili erkek milletimiz sağ olsun, söyledikleri ile yaptıkları hiç bir daim birbirini tutmaz. Sağ gösterip sol vurmak böyle bir şey olsa gerek.

   Sizinle flört ederken, bir anda bir kız arkadaşı olduğunu söylediği oldu mu? Belki de; ya sizi ya da onu seçmekte zorlanıyordur. Malum aranızda kilo farkı var. Ne kadar başarılı, ne kadar zeki olduğunuz, mertebe sahibi olmanız ya da finansal durumunuz karşı tarafı etkilemez. Etkilenecekleri durum; fiziksel oranınızdır. Yoksa, olmaz bu iş!

  Bir kadın, canına tak dediği anda başlar her şey. Ve artık sizin ondan korkmanız gerekmektedir. Gel-gitlerle hayatınız mahvettiğiniz insan, bir an olur sizi sizden alır ama artık bir şeyler için çok geç olabilir. Her şey zamanında güzel, değil mi? Severken - sevilirken olduğu gibi.

   Bilmeniz gereken şey şudur ki; bir kadın bir şeyi siz istediğiniz için değil; kendi istediği zaman yapar. Bu durum bu kadar nettir. Siz sadece destekleyici oluverirsiniz. Hepsi bu kadar...

   Enerjisi ışık saçan bir kadından daha tehlikeli olan bir şey yoktur artık. Diyetisyenden astroloğa kadar bütün hayatı tam anlamıyla değişecektir. Siz hep o kalpte olacağınızı sakın düşünmeyin.

FAT FATALE
NESLİHAN PERKER
DOĞAN NOVUS
       195 SAYFA

1 yorum:

  1. Ne büyük bir hakarettir ki o kadına sadece fiziksel özellikleri yüzünden değer vermek. Ve kadın nasıl kabul eder anlamıyorum sırf güzelliği için onu seven adamı. Güzelin güzeli vardır ve her an fiziksel özelliklerin değişebilir. Eeee o zaman ne yapacak bu adamlar. Adam demeyeyim pardon adam olsalar bu kadar sığ olmazlar zaten.

    YanıtlaSil