25 Nisan 2015 Cumartesi

HAFTANIN KİTABI "KIŞ GÜNEŞİ"

     Sizin hiç çocukluk aşkınız oldu mu? Platonik olarak sevdiğiniz, onu gördüğünüz zaman kalbinizin delice attığı,  gözlerinizin parladığı. Yanınızda iken mutluluktan uçtuğunuz, onu başkasıyla gördüğünüz zaman ise kalbinizine saplanan acıyı hissettiğiniz oldu mu?

    O her zaman imkansız aşktı.  Kavuşmak imkansızdı, uzaktan sevmek ise en güzeli idi. Duygularımızı asla dile getiremezdik, korkardık. Arkadaşlığımız bitebilirdi ve onun sonsuze dek kaybedebilirdik. Hayır bu olamazdı,  düşüncesi bile ızdırap veriyordu.

    Hani derler ya; bazı ilişkilerde arkadaşlık az gelir,aşk ise çok fazla.

    Sydney ve Kyler çocukluk arkadaşı.  Sdyney, Kyler'a deliler gibi aşık. Kyler ise tam bir çapkın. Her aksam bir kızla beraber takılıyor.  Aslında görüldüğü gibi değil. Yakışıklı bir genç, akıllı ve kızlar için potansiyel bir sevgili. Aslında Kyler hiç birine ilgi duymuyor, sevmiyor hatta çoğu zaman beraber bile olmuyor. Sydney ise, delice aşık olduğu Kyler'i kıskansa bile, onu kaybetmemek için birşey söyleyemiyor. Düşündüğü ise, Kyler'in onu beğenmediği ve arkadaş olarak gördüğü. Kyler ise; Sydney'in daha iyilerine layık olduğunu düşünüyor.

   Noel tatili öncesi dağ evine kayak tatiline gidiyorlar.  Arkadaşları kar fırtınası yüzünden geri dönmek zorunda kaldıkları için,  Sydney ve Kyler başbaşa kalırlar. İçlerinde sakladıkları duygular, kopan fırtınalar ve dağ evlerinde başlarına gelen kötü sürpriz...

    Aksiyon, cinsellik, itiraflar ve gerçekler.  Hepsi bu kitapta. Okudukça aklıma, Christian Grey ve Anastasia Steel geldi. İçinde erotizm var, içinde duygular var, mutluluk ve korku var.

   Okuyun, pişman olmayacaksınız. Belki de sizde, içinizdeki duyguları rahatça ifade ederek, aşkı bulacaksınız. Neden olmasın?



DEX PLUS
NEW YORK BESTSELLER
JENNIFER L. ARMENTROUT
316 SAYFA

Sevgiyle kalın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder