7 Ocak 2016 Perşembe

SENİN İÇİN - ARDA EREL

    Hepimizin mutlaka bir yazısını paylaştığımız, her yazdığında kendimizden bir şeyler bulduğumuz, sosyal medya sayesinde tanıdığımız ve ailemizden birisi olan Arda EREL.

   İlk kitabının 4 ocak itibariyle satışına başlandı. İnşallah devamı da gelecektir. Başarılarının devamını diliyorum.

  Kendisi içindeki duyguları küçüklüğünden beri kaleme aldı, yaşadığı sıkıntılarını, dertlerini, mutluluklarını, sevinçlerini, hüzünlerini paylaştı. Önce kağıt ve kaleme sarıldı ve sonrasında; başkalarının da aynı şeyleri yaşadığını düşünerek sosyal medya da paylaşmaya başladı. İyi ki başladı.

  Doğduğumuz andan beri; duygularımız var. Ağlarken de, gülerken de, bebekliğimizden başlayıp büyüdüğümüz zamana kadar sürekli paylaşıyoruz. Bazı insanlar bunu dile getiremezler. Dile getirenlerde anlaşılmadığını düşünür. Ve çoğu insan kağıda sığınır, kaleme sarılır. Günlük tutmakla başlar bütün hayatımız. İşte o andan itibaren, sadece biz varızdır hayatta. Bunu çok iyi anlarız. Kendi derdimize kendimiz derman oluruz. Kendi mutluluğumuzla yine biz kendimiz mutlu oluruz.
''İSTEDİĞİM OLMADI DEME!
ÇÜNKÜ İSTEDİĞİN OLACAK.
SADECE ''HENÜZ ZAMANI GELMEDİ.''

   Hepimiz insanız. Hayal kırıklarımız da var, kalp kırıklarımız da. Bunlar aslında iyi var. Kendimizi bulmamızı sağladıkları için teşekkür etmek gerek evrene.

   Karşımızdaki insanlarla yaptığımız iyi ya da kötü her paylaşım, bize geri döner. Yeri gelir mutlu olur, yeri gelir hüznün dibine vururuz.

  En çok sevdiğimiz insan yakar canımızı. Dünya durmuştur, hayat bitmiştir. Artık her şey anlamsızlaşmıştır. İşte o anda çıkar içimizdeki fırtınalar. Bazen sahile vurur, bazen de denizin dibini boylamamıza sebep olur. En kötü duygular, aslında her zaman bizim için bir fırsattır. Yeter ki; görmesini bilelim. Tıpkı Arda Erel' in yaşadığı gibi.

   Bugün ne yaparsanız yapın, yaranamadığınız insanlar olacaktır. Şunu asla unutmamalıyız: Kimseye yaranmak gibi bir zorunluluğumuz yoktur.

   Ailenizi sevin, çünkü onlar size asla sırtını çevirmezler. Sizi olduğunuz gibi kabul eder ve sizi, siz olduğunuz için severler. Çıkar amaçları yoktur.
''ZORLUĞA SABREDİNCE,
O ZORLUĞUN SONU HUZUR OLUR.''

   İyi insan olun, sevin, Yarana şükredin ve anın tadını yaşayın.

  Ve mutlaka bu güzel kitabı vakit kaybetmeden okuyun.

''SENİ AKLINA GETİRMEYENİ,
ISRARLA KALBİNE KOYMA.''



ARDA EREL
SENİN İÇİN
İNKİLAP KİTABEVİ
208 SAYFA



  Sevgiyle kalın.

  

   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder