17 Ocak 2016 Pazar

BİR FUJIFİLM ETKİNLİĞİ

  Cumartesi günü Gezimanya ve Fujifilm aracılığıyla bir workshop etkinliğine katıldım. Benim gibi 24 kişi daha vardı bu etkinlikte. Sabah 10:30 da Sirkeci Fujifilm stüdyosunda buluştuk. Öncelikle; günlük plan ve fotoğrafçılıkla ilgili bilgiler aktarıldı. Sonrasında kullanacağımız ekipmanlarımız dağıtıldı ve nasıl kullanılacağı konusunda destek oldular. Profesyonel fotoğrafçılar; Rızacan ve Murat, tatlı eğitmenimiz Yıldız Gül eşliğinde sokak fotoğrafçılığımız için ilk adımı attık.

   İlk durağımız; Eski büyük postane oldu. Hepimiz heyecanla fotoğraflar çekmeye başladık ve bu takıldığımız her konuda destek aldık. Eminönü ve Yeni Cami ile ruta devam ederek, Galata Köprüsü' nün altını üstüne getirdik. Mavi denizimiz, martılarımız, gemilerimiz, balıkçılarımız bizim için güzel malzeme oldu. Şansımıza hava gri renkte olsa da, keyfimiz yerindeydi.

  Karaköy' de verilen yemek molasının ardından, Karaköy ve arka sokaklarını tavaf ettik. Birbirinden güzel kareler yakaladım. Ve güzel insanlarla tanıştım. Bu etkinliği kaçırdım diye üzülmeyin. Fujifilm, workshop etkinliğini her hafta sonu yapıyor. Facebook üzerinden; ''FUJIFILM X CLUB TURKİYE'' grubuna katılabilir ve etkinlikleri takip edebilirsiniz.

  Rızacan ve Murat' a, eğitmenimiz Yıldız Gül' e ve ayrıca Gezimanya ekibine çok teşekkür ediyorum. Bir sonraki etkinlikte görüşmek dileğiyle.



















2 yorum:

  1. Güzel bir etkinlik olmuş sizide arkadaşlarımla kurduğum blogumuza bekleriz.
    blogdelidolu.wordpress.com

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel fotoğraflar, tebrikler :)

    YanıtlaSil