5 Haziran 2015 Cuma

HAFTANIN KİTABI "HEP SENİ BEKLEDİM"

   Hepimizin yaşamında, geçmişe duyduğu bir öfke, nefret, kırgınlık vardır. Yüzleşmek zor geldiğinde ise; kaçmayı tercih ederiz. Uzaklara çok uzaklara, bizi görmeyecekleri bulamayacakları bir yere.  Kendi başımızın çaresine bakabilir, ayaklarımızın üzerinde durmayı öğrenmeye çalışırız. Yanıbaşımızda birileri varsa destek alabilir ama eğer yoksa tek başına hayat mücadelesi vermemiz gerekir. Yüzleşmek kolay ise belki daha kolay altından kalkabiliriz ama bu hiç kolay olmayacaktır.

    İçimizde gömülü sırlarımız vardır. Kimseyle paylaşmak istemeyiz, çünkü bizi yargılamalarından ya da oyun dışı bırakmalarından korkarız.

  Avery' in , 14 yaşında başına gelenler, canını çok yakıyordu. Zoruna giden ise; çevresindekilerin ona inanmamasıydı. 18 yaşına bastığında her şeyi  arkada bırakarak,  başka bir ülkede üniversite okumaya gitti. Her şeyi tek başına göğüslüyordu. 2 harika dost edinmişti. Brite ve Jacob. Bütün macera Cameron ile tanıştıktan sonra başladı. Cameron' a aşık oldu ve onu kaybetmemek için geçmişini saklamaya karar verdi. Bu onun için zor bir süreç olacaktı. Ama Cameron, Avery' in hareketlerinden fazlasıyla şüpheleniyordu.

    Jennifer L. Armentrout, diğer kitabında olduğu gibi, bu kitabında da harikalar yaratmıştı. Gençlik, hatalar, verdiğimiz ve almaktan korktuğumuz kararlar ve en önemlisi, geçmişi bir çanta içinde sürekli yanımızda taşımak..

   Hepsi bu kitapta.

 Dex Plus yayınlarına Teşekkürler


Sevgiyle kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder