6 Mayıs 2014 Salı

SİZE MUFFIN YAPTIM

Evet. Yeni bir ürün keşfettim. FARİNA BELLA ürünlerini Kartal/ İstanbul da üretiyor ve birbirinden farklı ürünleri de mevcut.
 http://www.farinabella.com/ sitesinden de inceleyebilirsiniz.

 Aslında uzun zamandır raflardaymış ama kullanmadığım için farkedememişim. Misafir geleceği zaman, hemen kek çırpar yada aperatif şeyler hazırlarım. Çay-kahveyi yalnız ikram etmeyi sevmem. Annemde kalma bir huyum var ve ben çok mutluyum :)

Misafir geleceğini öğrendiğimde, markete alışverişe çıktım. Stand kuran bir kız tadım yaptırıyordu. Kıramadım bende tattım.Gerçekten güzeldi.Hazır gıdalar tüketmeyi seven biri olmadığım için, ürünlerin içindeki katkı maddeleri boğazımı yaktığı için tercih etmeyenlerdenim. Ama bu ürün gerçekten hafif ve lezzetliydi. Kutudaki karışıma, yumurta, yağ ve su ekleyerek; içindeki kalıplara yerleştirip 200 derecelik fırına atıyorsunuz. İçinde 10 adet kalıp da mevcut. Kakaolu, tarçınlı, sade karışımların yanısıra bir de un kurabiyesi de mevcut. Onu da test ettim ve ONAYLADIM :)


Bence sizde denemelisiniz. 15 dakika da kek yapacak kadar hamaratız ne de olsa. Afiyet olsun. Fiyatı da çok yüksek bir ürün değildi. Kampanyadan dolayı 3 TL' ye aldım bir paketi.

Hafta sonu ''Anneler Günü'' var. Ona da bir sürpriz yapabilirsiniz.










1 yorum:

  1. Merhaba ,
    Bloğunu severek takip ettiğimi belirtmek istiyorum öncelikle..
    Seni daha yakından tanıyabilmemiz için blogumda mimledim..Yanıtlarsan çok sevinirim..
    http://grilady.blogspot.com.tr/2014/06/mim-e-devam.html

    http://grilady.blogspot.com.tr/2014/06/mim-e-devam.html

    YanıtlaSil