12 Eylül 2012 Çarşamba

Hoşgeldin Sonbahar

     Güzel geçen bir yazın ardından rüzgar, soğuk ve yağmurlarla bir aradayız. İşle ev arasında mekik dokuyacağımız bir döneme gireceğiz. Tabiki bu herkes için geçerli olmasa da, yaz mevsimindeki gibi aktif bir hayat olmayacaktır.
Alışveriş merkezinde geçirilen zamanlar.
O mağaza senin, bu mağaza benim dolaşmalar,.
Haftasonu akşama kadar uyumak.
Televizyon karşısında geçen vakitler. ( Nedense bana boş geliyor artık.)

    Değişik birşeyler yapalım bu sefer. Kendimizi eve hapsetmeden, kendimiz için birşeyler yapalım.
Bahar gelene çiçekler açana dek, yaza kavuşuncaya kadar..Yapılacak o kadar çok şey var ki!

     Havalar ne serin ne de sıcak. Bunu güzel haftasonu turlarıyla değerlendirmek, uygun fiyatlarla olan kaliteli turları seçmek gerekiyor. Ailemizle, arkadaşlarımızla, sevgilimizle, eşimizle. Yanınızda kim olsun isterseniz artık. İnsanın içini açan, dinlendiren, huzur veren, pasiflora etkisinde turlar. Çok uzaklara gitmenize de gerek yok. Haftasonu turları ya da günü birlik turlar gerçekten ideal.Bunun için size Nokta Turizm firmasını güvenle önerebilirim. Tecrübeleri, uzmanlıkları, yardımseverlikleri ve gerçekten bu işi harika yapmaları. Yaz - kış demeden hazırladıkları turları mutlaka deneyin memnun kalacaksınız.

    Yabancı dil öğrenebilirsiniz. Hem yabancı bir dil öğrenmek, unutkanlıktan bizi uzaklaştırıyor, beyin jimnastiği yapmamızı sağlıyor, eğlenceli ve en önemlisi de gelecek için harika bir yatırım. Geçen sene 1 yıl boyunca gittiğim Amerikan Kültür Derneği'nden memnun kaldığımı da bilmenizi isterim. Etütler,vocabulary & writing club, speaking club ve diğer aktivitelere katılıp hem keyifle eğitim alıyorsunuz hem de yeni arkadaşlar edinebiliyorsunuz.

    El işlerine yatkınsanız, bütçeniz kısıtlıysa, öğrenciyseniz; bunun içinde İSMEK kurslarına kayıt yaptırabilirsiniz. Bir çok alternatifin bulunduğu kurslar, gerçekten çok iyi düşünülmüş. İstanbul genelinde hemen hemen her ilçede mutlaka bir kurs merkezi bulunmakta.

    Yaz mevsimindeki gibi hareketli bir yaşam malesef bu mevsimlerde olmuyor. Hareketlerimiz kısıtlanıyor. Yağ bağlayıp, kilo almak istemiyorsak mutlaka spor yapmalıyız. Ev koşullarında tembellik yapıp spora pek vakit ayırmasak da, uygun fiyatlı bir çok spor salonu bulabilme imkanımız var. Birazcık araştırma yapmamız yeterli olacaktır.

     Kitap okumak, sinema - tiyatro organizasyonları, arkadaşlarla olan sıcak çikolata tadında sohbetlerimiz. Bunlar asla bitmeyecektir.
 
    Her mevsimin ayrı bir güzelliği var :)



    



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder