22 Kasım 2015 Pazar

AYIN KİTAPLARI

   Ben bir kitap kurduyum. Bayılıyorum kitap okumaya. Okumadığım anlar benim için boş geçmiştir. Beni tanıyanlar sorarlar zaten.

''Esra hangi kitabı öneriyorsun?''
''Esra en son neyi okudun?''
''Esra bu kitap güzel mi? Önerin nedir?''
''Esra o okuduğun kitaba bayıldım. Bende okumak için sabırsızlanıyorum.''

Canım arkadaşlarım ya. Bende sizler için okuduğum bu ayın kitaplarını paylaşmak istedim. Teker teker anlatımını elimden geldiğinde bloğumda yapıyorum zaten. Şimdi size de sıralayacağım.

1- Ahh Kalbim - Meriç Mekik (Bu kitabı okurken çok güleceksiniz, benden söylemesi. Hem yazarı da o kadar tatlı ki! Oh mis, kitap fuarında 2 kere öptüm onu :) )

2-Leyla'nın Evi - Zülfü Livaneli (Zülfü Livaneli kitapları benim favorimdir. Bu kitap beni benden aldı. )

3- Trendeki Kız - Paula Hawkins (Okurken dikkatlice okuyoruz, tarihlere dikkat ediyoruz. Dikkat edin, kafa karışıklığı yapabilir.)

3-Kelebeğin Hayat Sırları - Nil Karaibrahimgil (Sevgili Nil, gazete köşesinde yazdığı yazıları toplamış ve kitap yapmış ve çok da güzel yapmış.)

4-Anne Ben Afrika' ya Taşınıyorum - Esra Yazıcı Varsani (Bir kadın iki ülke ve sevdiği adam

5-İşaret - Deniz Erten (Tasavvuf sevenler için mutlaka okunması gereken bir kitap. Ben henüz bitiremedim, sindire sindire okuyorum.)


Şu andaki önerilerim bunlardır. Devamı gelecek. İyi okumalar diliyorum.







Sevgiyle kalın

2 yorum:

  1. Ah Kalbim'i senin sayende cok merak ettim. bana da gönder :) Leyla'nin evini bende cok sevdim. Trendeki Kiz beni hayal kirikligina ugratti. Ne gerildim nede korktum.

    YanıtlaSil
  2. Hayatının aşkını mı arıyorsun? Yoksa bulamamaktan mı korkuyorsun? Oku bu kitabı ne demek istediğimi göreceksin. Sevgiyle kal tatlım :)

    YanıtlaSil