16 Mart 2015 Pazartesi

HAFTANİN KİTABI "O ADAM BURAYA GELECEK''

     İnsan, hayatı boyunca belirli başarılar elde etmeye çalışmış, kimisini başarmış, kimisinde batmıştır. Kimi zaman ödül alırken, kimi zaman kovulma eşiğine geliriz. Bu sorunla hayatımızın her alanında karşılaşabiliriz. Mesela, başaramadığımız işten kovuluruz, kirasını ödeyemediğimiz evden atılırız ya da devam etmeyen ilişkimizde terk ediliriz.



     Selen Işık, bir diğer adıyla Pucca. Terk edilen bir Türk kızı olarak bundan 5 yıl önce bir blog açık sevgilisinden intikam almak amacıyla yazdığı yazılarla meşhur olan bir yazar. Yazılarındaki sıcaklık ve gerçekliği gören her okuyucu, onun hayranı olup yazılarını her defasında daha heyecanlı okuyor. Bu sayede kitabı çıkan ve son zamanların en çok satılan raflarında yer alan ‘’O Adam Buraya Gelecek.’’ İle bizlerle beraber.

     Pucca’nın kitaplarında kendinizi bulacağınıza eminim. Çünkü, her bir genç kızın yaşayabileceği tipik durumlardan bahsediyor. Mesela, bütün kızların en büyük derdi olan regl sancısından tutun, tükenmekte olan aşklara kadar anılarını sizlerle paylaşıyor ve fikirlerini sizlere sunuyor. E tabi ki her kız gibi Pucca’da evlenme hayallerini kuruyor ancak bir türlü o damadı bulamıyor!

      Yıllarca süren, size güven veren ancak bitmeye doğru giden bir ilişki mi yoksa size heyecan veren ancak doğruluğundan emin olmadığınız bir ilişkiyi mi tercih ederdiniz? İşte bu karmaşık durumda Pucca ne yapması gerektiğine karar veremiyor. Bunun yanında ailesiyle ilgili olan problemlerini, küçükken yaşadığı travmalar da kalemiyle aktarıyor.

     Pucca, yazılarında bahsetmeden geçmediği aile hayatından biraz söz etmek istiyorum. Varlığıyla yokluğu bir olan annesinden çokça söz etmekte. Anne ve babasının boşanmasından sonra annesini bir daha görmediğini ve yıllar sonra da karşısına defalarca çıktığını altını çizerek söz ediyor. Ne kadar öfkeli olsa da annesini bir o kadar da özlediğini okurken hissedeceğinize eminim. Günlüğünü kitap haline getirdiğinden dolayı bir çok akrabasıyla görüşmüyor olmasına rağmen babasının daima yanında olduğunu ve kızına destek çıktığını görebilirsiniz. Dert ortağı, arkadaşı, ev dostu olan kardeşinden de söz etmeden geçemeyeceğim. Aralarındaki bağı her kız kardeşin özeneceğinden eminim.

     Bunun yanında iş hayatından da bahseden Pucca, yaşadığı iş yemeklerindeki komediyle çok eğleneceksiniz. Anı-Roman okuyucuların vazgeçilmez yazarı olan Pucca, bu kitabıyla da hayatınıza renk katacak.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder