21 Şubat 2016 Pazar

OCAK AYINDA NELER İZLEDİM?



1- 21 BLACKJACK : Sizde heyecanlı, aksiyonlu filmleri seviyorsanız; içinde biraz dram ve suç olsun derseniz; bu film tam size göre.. Ben Campbell' in okul taksitini ödeyebilmesi için paraya ihtiyacı vardır. Ve para bulabilmek içinde kumar oynamaya başlar. Çünkü sayılarla arası çok iyidir. Fakat bu onun başına bir sürü sorun getirecektir.  Kevin Spacey, Jim Sturgess, Laurence Fishbourne (2008)




2-TURİST: Johnny Deep ve Agelina Jolie hayranı iseniz, bu filmi izlemediyseniz, çok ayıp ettiniz. Aksiyon, gerilim, romantik içinde her şey var bu filmde. Entrikalar ise için olmazsa olmazı. Belki iki defa izlemek durumunda kalabilirsiniz.











3-YE, DUA ET, SEV: Bir kitabın daha sinemaya uyarlanmış hali. Julia Roberts'in başrolünü oynadığı bu film de;  her şeye sahip olduğu halde, hayatında bir şeylerin eksikliğini duyan bir kadının, boşanma ve depresyon sonrasında kendini keşfetmesiyle başlar.






4-MUCİZEYİ KADINLAR YARATIR: Sarah Jessica Parker yine muhteşem bir film de yer almış. Evli ve çocuklu, finans yönetici olarak çalışan bir kadının hayat hikayesini yer alan bu filmin komedi üzerine kurulması ise gülme garantisi veriyor. Ve evli olup, çalışan kadınlara ise, güzel bilgiler veriyor.

5-STAJYER: Anne Hatthaway ve Robert De Niro' nun başrollerini paylaştığı güzel bir film. 80 yaşında stajyer olarak işe başlayan Robert De Niro' nun tecrübeleri, şirket sahibesi Anne Hatthaway için yol gösterici nitelikte. Keşke 80 yaşına geldiğimizde bizde öyle olabilsek.




Keyifle okuyun & sevgiyle kalın :)



2 yorum:

  1. Çok güzel bir paulaşım olmuş bir tek 3.yü izlemedim en kısa zamanda onuda izleyim bari :)

    YanıtlaSil
  2. Stajyer ve de Turist gerçekten çok iyi filmler.Ben Turist'i izlerken resmen büyülenmiştim.Dönem dönem değişiyor gerçi filmleri izlediğimiz de verdiğimiz tepkiler :D
    Ocak ayında güzel filmler izlemişsin yalnız,umarım Şubat ayı bitmeden en az bu kadar güzel filmler izleyebilirsin ^^

    YanıtlaSil