9 Kasım 2015 Pazartesi

HAFTANIN KİTABI ''AHH KALBİM''




AHH KALBİM 



Taze yazar,
hem eğlenceli,
hem komik,
hem sakar,
hem platonik.






   İçinizde ''Ahh Kalbim'' kitabını okumayan kaldı mı yoksa? Aaa olmadı, çok ayıp ettiniz :(
2015 yılına damgasını vuran en güzel kitaplar sırasında ilk sırada yer alıyor. Okurken kikir kikir gülüyor, Aylin' in durumuna içerliyor, harika bir dost grubu olduğu için şanslı olduğunu düşünüyorsunuz. Asistanının ağzına bir tokat çarpmak gelmedi değil yani içimden. Sevimsiz şey..

     Neyse.. Birazcık kitaptan bahsedeyim. Aylin kocası tarafından aldatılıyor, hem de top gibi hamileyken, aldatıldığı yetmemiş gibi, çocuğu doğar doğmaz; sevgili eşi, boşanmak istediğini söylüyor. Aylin pılını pırtını toplayarak, ülkesine, ailesinin yanına dönüyor.

Peki bundan sonra hayatında neler oluyor?
Boşandıktan sonra evine dönen Aylin' in hayatı nasıl olacak?
Çalıştığı firmada, terfi aldıktan sonra kovulacak mı?
Tekrar aşık olacak mıydı?
Yoksa eski kocası Adnan geri mi dönecekti?

    Aylin' in birbirinden harika dostları; Asu, Şebnem ve Defne ise her zaman Aylin' in yanındadır. Bir  davette yanına yakışacak  en iyi  kavalyeyi aramaya başladılar..  (İyi ki kız arkadaşlarımız var.)

   Aylin acaba hangisini seçecek?
 
   Sevgili Meriç Mekik, nam-ı diğer Mericit Jones ile ilk görüşmemiz telefonda olmuştu. Ses tonu ile bile beni etkilemişti. Sonrasında sosyal medyadan takip etmeye başladım. Aman Allahım nasıl eğlenceli, pozitif, mutlu ve küçük prens Bora' nın güzel annesiydi. Tüyap imza gününde kendisiyle tanışma şansı yakaladım. Sarıldık, öpüştük yetmedi bir daha öpüştük vallahi ağlaşmadık ama enerjisi beni benden aldı. MAŞALLAH diyorum kocaman harflerle. O kadar heyecanlıydı ki; gözlerinin içi parlayan bu güzel kadın benim kitabımı imzalamış ve kitabın teyzesi olduğumu söylemişti. Nasıl bir gururlandım, anlatamam. Kitabı ben yazsam bu kadar olurdu yani.

























Sevgiyle kalın :)

3 yorum:

  1. Merak ettiğim kitaplardan biri bu. İlk fırsatta alıp okuyacağım. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. okuyun okutun :) bu kitabı herkes okusun.. Gülsün eğlensin kahkaha atsın.. Sevgiyle kalın :)

      Sil
  2. Merhaba blogunuzu takipteyim bloguma beklerim

    YanıtlaSil